NL
Choose your language
 
Follow us on
Details arrangement

Tahiti Ia orana & Maeva - Combinatie van 3 eilanden

2 nachten Tahiti - 4 nachten Moorea - 4 nachten Bora Bora- overnachting op basis van een tweepersoonskamer met ontbijt

Eilanden:Bora Bora, Moorea, Tahiti

Termijn waarin aanbieding geldig is12d/10n

5599
€5599

Eiland Tahiti
2 Overnachtingen in het Hotel MANAVA SUITE RESORT in een studio kamer met tuin, continentaal ontbijt.
Het Manava Suite Resort Tahiti biedt een ruime keuze aan gaande van kamers tot Studios, Suites en Duplex Suites. Het hotel is gelegen dicht bij het centrum van Papeete en de luchthaven. Er is een winkelcentrum en een jachthaven in de nabije omgeving, het hotel ligt op 15 min van de ferry terminal en op 30 min van het Atimaono golfterrein. Het Manava Suite Resort Tahiti is het referentiehotel voor zakenmensen maar ook voor toeristen. De Lagoon Suite biedt u een van de mooiste zonsondergangen van Frans Polynesië aan over de lagune en het eiland Moorea. Alle kamers hebben een authentiek Polynesisch karakter met een hedendaagse geriefelijkheid en het comfort eigen aan een appartement. Het hotel beschikt tevens over de grootste infinity pool van het eiland.

Eiland Moorea
4 overnachtingen in het MANAVA RESORT & SPA in een bungalow aan het strand, amerikaans ontbijt.
Het betreft meer een hotel op mensenmaat dan een echt "resort", met een echte polynesische gastvrijheid en een praktische geografische ligging : naast het typische Maharepa Shopping Center, waar de klanten in alle vrijheid kennis kunnen maken met de leefgewoonten op het eiland. Restaurant met lokale shows, bar, groot zwembad, spa, duikcentrum, boetieks en een grote waaier aan activiteiten zowel te land als op zee vertrekkende van het hotel. Wat overnachting aangaat, bestaan er verschillende categorieën, allen met een eigen lokaal karakter, in stijgende lijn wat de prijs betreft: kamers, bungalow met kleine tuin en klein privé zwembad ( de meest gevraagde), bungalows op het strand en natuurlijk de paalwoningen.

Eiland Bora Bora
4 overnachtingen in het PEARL BEACH RESORT & SPA Bora Bora in een paalwoning, amerikaans ontbijt.
Zodra aangekomen is er geen enkele twijfel : we zijn wel degelijk in Polynesië !
Natuurlijke materialen zoals hout, bamboe, stenen, touwwerk komen dankzij een kwaliteitsvolle architectuur volledig tot hun recht, een echt visitekaartje van dit Resort met de sfeer van een Boetiek Hotel. Gebouwd op een brede natuurlijke zandstrook van een motu, toont dit resort het hele jaar door met een zekere fierheid het strand met postkaart allures. Helderblauw water, fijn zand en ondiep water staan garant voor een veilige zwempartij voor zowel jong als oud. Het hotel geeft een zeer verzorgde indruk en heeft alle matrassen van de bungalows in 2014 vernieuwd. Het nieuw linnengoed, wit & groen, geeft aan de binnenhuis decoratie dat snuifje Natuur wat zeer authentiek en heel bijzonder oogt. Paalwoningen of privé suites met dito tuin / zwembad of strand /jacuzzi, aan u de keuze.
Wat restauratie betreft, gevarieerd ontbijtbuffet, Frans, Polynesische, Internationale en Italiaanse keuken in het hoogseizoen, verspreid over 3 verschillende locaties. Twee dagelijkse Happy Hours aan de voornaamste bar. Dit gastvrij 4 * resort biedt een ruime waaier aan activiteiten aan zowel te land als op zee, gratis of mits een supplement. Tenslotte, geheim wapen van het Resort … een heuse plek op mensenmaat 100 % Polynesisch waar de stilte heerst gelegen boven een vijver met roze waterlelies: het Manea Spa.
De specialiteit, uniek op Bora Bora : een massage van het lichaam met de voeten, niet te missen!
En voor diegenen die een onwisbare herinnering wensen van hun verblijf op onze eilanden, Tuhei, de exclusieve tatoeëerder verbonden aan het Manea Spa staat tot uw dienst.

Inbegrepen in de prijs:
- de internationale vliegtuigtickets
- overnachtingen op basis van een dubbelkamer met ontbijt inbegrepen
- overtocht met de boot tussen Tahiti en Moorea
- de vluchten tussen de verschillende eilanden met Air Tahiti
- de niet privatieve transferts
- de combinatie offertes en gratis overnachtingen

Niet inbegrepen in de prijs:
- bepaalde lokale verblijfstaksen
- persoonlijke uitgaven
- de maaltijden niet vermeld in het programma
- de verzekeringen
- bijkomende activiteiten (excursies)

Periode van 01/04/2017 tot 31/03/2018 (buiten hoogseizoen juli/augustus)

*Speciale offerte "Huwelijksreis"
- Vermindering van 25% op het 2de vliegtuigticket met AIR TAHITI NUI
- Geschenk en kleine attentie in de kamer

Proposed by :

ANTIPODES VOYAGES

Avenue Louise, 483 1050 Bruxelles

32 2 640 23 23

valerie@antipodes.travel

close