NL
Choose your language
 
Follow us on
Logies

Vakantiewoningen

Vakantiewoningen zijn al jarenlang heel populair in Europa en kennen ook in de rest van de wereld een groeiend succes. In Frans-Polynesië zijn vakantiewoningen evenmin nieuw. Enkele plaatselijke eigenaars verhuren sinds een aantal jaren bemeubelde huizen en villa’s aan toeristen.

Zo worden er onder meer villa’s, appartementen en chalets aangeboden. Zakenreizigers, gezinnen en zelfs kleine groepen vinden er comfortabele logies. Het aanbod is bijzonder gevarieerd, gaande van goedkope studio’s tot exclusieve strandvilla’s met personeel, boot, auto… Gezinnen met kinderen of groepjes vrienden geven vaak de voorkeur aan deze manier van reizen, omdat het niet alleen budgetvriendelijk is, maar ook de mogelijkheid biedt om heel eigen ervaringen op te doen.

Een eerste mogelijkheid is rechtstreeks van de eigenaar van de vakantiewoning te huren, over het algemeen via gespecialiseerde websites waarop informatie en foto’s van de woningen te zien is. Elke eigenaar regelt op zijn manier hoe je moet betalen, annuleren of de sleutel oppikken. Je moet dus goed zoeken om het juiste verblijf te vinden.

Een andere mogelijkheid bestaat erin je verblijf te boeken bij een agentschap dat vakantiewoningen verhuurt en instaat voor de verwerking van de reservering, facturatie, onthaal, onderhoud en verschillende conciërgeopties. Daarbij is er geen rechtstreeks contact met de eigenaar van de woning. Reserveren via een agentschap blijft een handige optie voor wie geen tijd heeft voor een lange zoektocht of niet alles zelf wil regelen of gewoonweg twijfelt of hij wel de woning zal krijgen die op de website te zien is. Agentschappen bieden op hun website vaak een ruime waaier van logies tegen verschillende prijzen aan, soms in combinatie met andere diensten. Zowel agentschappen als individuele eigenaars bieden reizigers diensten, bijstand en expertise op de bestemming.

Als je graag een vakantiewoning huurt op onze eilanden, kun je terecht bij de onderstaande experts:

close