NL
Choose your language
 
Follow us on
Duiken

Duiken

Rondom de eilanden van Tahiti geniet je spectaculaire uitzichten, niet alleen boven maar ook onder water. Duikers en snorkelaars zijn verwonderd over de hoeveelheid grote zeedieren. Ze bespeuren er regelmatig mantaroggen die hen met hun enorme spanwijdte overschaduwen, scholen dolfijnen die in de branding dansen, haaien en op de Australeilanden bultruggen, die de gelukkige toeschouwer blij maken tijdens hun jaarlijkse parade.

Onderwaterfotografie

Of je nu een beroeps- of amateurfotograaf bent, Frans-Polynesië is de perfecte plek voor je passie. De helderheid en zichtbaarheid onder water zijn uitstekend. Een groothoeklens is ideaal om je unieke ontmoetingen met haaien en andere diepzeevissen vast te leggen. Ook wie houdt van macrofotografie, zal zijn gading vinden. Tahiti en zijn eilanden staan wereldwijd bekend voor de fotogenieke beelden die je er kunt maken van bultruggen. Je neemt best een kopie mee van de aankoopbon van je camera's en accessoires, zodat je geen in- en uitvoerrechten moet betalen. Zo vermijd je problemen met de douane.

Plezierduiken

Vele duikcentra werken met een onderwatercameraman. Hij voegt zich bij je groep tijdens het duiken en maakt een persoonlijke DVD voor je.

Professionele foto en video

Alle noodzakelijke gespecialiseerde uitrusting is ter plaatse verkrijgbaar en beroepsmensen staan klaar om je te helpen bij het maken van onderwaterfoto's of een televisiedocumentaire. Er zijn plaatselijke producers met veel ervaring en uitstekende referenties, en technisch goed onderlegde teams die je ook HD-filmcamera's met waterdichte behuizing kunnen bezorgen. Ieder eiland is een natuurlijke onderwaterstudio!

 

close