NL
Choose your language
 
Follow us on
Cruises en boottochten

Varen

De ontdekking van onze eilanden aan bord van Haumana heeft iets onbeschrijflijks en uniek

Discover Tahiti and the Sailing

De veranderende kleuren van de diepblauwe oceaan turquoise tinten van de lagune bij het naderen van de kust , evenaar de tuin van Eden vol wonderen en verborgen schatten.

Aan boord gaan de Haumana geeft u de kans dit spectakel in alle intimiteit te bewonderen , vergezeld van degenen voor wie Tahiti en de eilanden geen geheimen hebben: Polynesiers .
De iconische jacht Haumana biedt  wekelijks mini-cruises van 3 nachten tussen Bora Bora en Taha.
Volledig gerenoveerd in 2011, dit schip van 12 cabines blijft trouw aan de Polynesische cultuur en biedt haar passagiers een echte menselijke ervaring in een intieme en vriendelijke omgeving.
Met een all-inclusive formule, is het een stap terug in de tijd als live-gasten. Op het  programma, zeilen tussen Taha'a en Bora Bora, het ontdekken van Polynesische smaken en verschillende nautische en culturele activiteiten in het gezelschap van een vriendelijke bemanning.
De bemanningsleden zijn trots op hun cultuur en geschiedenis en geven u hun volledige aandacht met hart en ziel om van deze cruise een unieke ervaring te maken . Samen ervaart u het aangename leven en de vriendelijke sfeer van Polynesische.
Het is een verrijkende menselijke ervaring die u te wachten staat in de buurt van Bora Bora en Taha. 4 dagen en 3 nachten om te proeven van  de zoetheid van het leven op onze eilanden
Voor meer informatie over deze maatschappij  : https://haumana-tahiti.com

Van het ene eiland naar het andere varen

Of je nu meevaart met een passagiersschip of een luxejacht huurt, in Frans-Polynesië wordt varen opnieuw gedefinieerd.

Hier zijn de aanleghavens rustig en sfeervol, de schepen kleiner en luxueus, de azuurblauwe wateren in de lagunes kalm en de zeereis tussen de heldergroene eilanden adembenemend. In de Tahitiaanse wateren vaar je langs romantische, ongerepte eilanden.

Discover Tahiti and the Sailing

Wateractiviteiten

De schepen die in de lagunes varen, bieden ontelbare activiteiten aan voor zowel koppels als gezinnen. Dagelijkse activiteiten zijn o.a. jetskiën, windsurfen, waterskiën, parasailen, kanoën, duiken, haaien voederen en snorkelen. Stap aan boord van een boot met glazen bodem om een lagune te verkennen of huur je eigen catamaran of motorboot voor een dag.

Eilandactiviteiten

Elk eiland leent zich uitstekend voor verkenningstochten per 4x4 doorheen de weelderige natuur naar spectaculaire uitkijkposten in de bergen. Daarnaast zijn er rondreizen rond het eiland met stopplaatsen aan winkels waar je fruit kunt proeven en aan historische sites. Of je kunt individuele uitstappen maken om te winkelen of door de dorpen te wandelen. Begeleide trektochten in de bergen bieden dan weer schitterende vergezichten op de omringende natuur en oceaan.

Unieke ervaringen

De Polynesische eilanden prikkelen al jouw zintuigen. Wat je hier beleeft, vind je nergens anders op aarde. De eilanden zijn gemakkelijk te verkennen op een cruise of met een gehuurd jacht. Je droom wordt werkelijkheid wanneer je voor anker gaat aan een kleine motu voor een middag vol ontspanning en plezier. Bij een individueel begeleide rondleiding ontdek je de historische en culturele sites die op ieder eiland verborgen liggen. En geniet 's avonds van de beste Tahitiaanse dansers en zangers tijdens uitgebreide, romantische voorstellingen.

 

Discover Tahiti and the Sailing

Varen met een privéjacht

Om de Polynesische wateren in alle vrijheid te verkennen, is het ook mogelijk een privémotorjacht te huren, met of zonder bemanning. Zo kun je je reis à la carte samenstellen, terwijl je het comfort geniet van een ultraluxueuze jacht voor jou alleen. Verschillende bedrijven bieden dit soort vakanties aan of bieden hun diensten en expertise aan superjachten aan die Frans-Polynesië doorkruisen.

close