NL
Choose your language
 
Follow us on
Cruises en boottochten

Varen

Van het ene eiland naar het andere varen

Of je nu meevaart met een passagiersschip of een luxejacht huurt, in Frans-Polynesië wordt varen opnieuw gedefinieerd.

 

Hier zijn de aanleghavens rustig en sfeervol, de schepen kleiner en luxueus, de azuurblauwe wateren in de lagunes kalm en de zeereis tussen de heldergroene eilanden adembenemend. In de Tahitiaanse wateren vaar je langs romantische, ongerepte eilanden.

Discover Tahiti and the Sailing

Wateractiviteiten

De schepen die in de lagunes varen, bieden ontelbare activiteiten aan voor zowel koppels als gezinnen. Dagelijkse activiteiten zijn o.a. jetskiën, windsurfen, waterskiën, parasailen, kanoën, duiken, haaien voederen en snorkelen. Stap aan boord van een boot met glazen bodem om een lagune te verkennen of huur je eigen catamaran of motorboot voor een dag.

Eilandactiviteiten

Elk eiland leent zich uitstekend voor verkenningstochten per 4x4 doorheen de weelderige natuur naar spectaculaire uitkijkposten in de bergen. Daarnaast zijn er rondreizen rond het eiland met stopplaatsen aan winkels waar je fruit kunt proeven en aan historische sites. Of je kunt individuele uitstappen maken om te winkelen of door de dorpen te wandelen. Begeleide trektochten in de bergen bieden dan weer schitterende vergezichten op de omringende natuur en oceaan.

Unieke ervaringen

De Polynesische eilanden prikkelen al jouw zintuigen. Wat je hier beleeft, vind je nergens anders op aarde. De eilanden zijn gemakkelijk te verkennen op een cruise of met een gehuurd jacht. Je droom wordt werkelijkheid wanneer je voor anker gaat aan een kleine motu voor een middag vol ontspanning en plezier. Bij een individueel begeleide rondleiding ontdek je de historische en culturele sites die op ieder eiland verborgen liggen. En geniet 's avonds van de beste Tahitiaanse dansers en zangers tijdens uitgebreide, romantische voorstellingen.

 

Discover Tahiti and the Sailing

Varen met een privéjacht

Om de Polynesische wateren in alle vrijheid te verkennen, is het ook mogelijk een privémotorjacht te huren, met of zonder bemanning. Zo kun je je reis à la carte samenstellen, terwijl je het comfort geniet van een ultraluxueuze jacht voor jou alleen. Verschillende bedrijven bieden dit soort vakanties aan of bieden hun diensten en expertise aan superjachten aan die Frans-Polynesië doorkruisen.

close