NL
Choose your language
 
Follow us on
Cruises en boottochten

MS Paul Gauguin

Cruises deluxe on Paul Gauguin in french polynesia
© PAUL GAUGUIN CRUISES

Al meer dan 12 jaar doorkruist het cruiseschip Paul Gauguin de wateren van Frans-Polynesië. Het schip kan tot 330 passagiers vervoeren op schitterende cruises gaande van de Genootschapseilandencruise (Tahiti, Raiatea, Tahaa, Bora Bora, Moorea...) tot cruises van archipel naar archipel (Genootschapseilanden, Tuamotu en Markiezeneilanden). Dit buitengewone 5-sterrenschip heeft alles in huis om aan al jouw wensen te voldoen: ruime, comfortabele kajuiten, gepersonaliseerde service (een uitstekende verhouding passagiers-bemanningsleden: 3/2), een cultuurprogramma met een lokaal tintje en ontelbare activiteiten!

Welkom aan boord!

Als passagier aan boord van MS Paul Gauguin geniet je een ruime dienstverlening en heb je keuze uit een lange lijst activiteiten. Op een uitschuifbaar watersportplatform aan de achterzijde van het schip kunnen gasten kajakken, windsurfen, scubaduiken en waterskiën. Het schip beschikt ook over een bibliotheek en een klein museum over de Polynesische geschiedenis en cultuur.

Andere faciliteiten voor de gasten zijn een spa met fitnessruimte, 3 restaurants (waarvan een gastronomisch), een zwembad en diverse entertainment- en ontspanningsruimtes, verspreid over 7 dekken. Ten slotte zijn alle kajuiten ruim en comfortabel ingericht.

Thema-excursies

Cruises Paul Gauguin in french polynesia
© PAUL GAUGUIN CRUISES

In de aanleghavens zijn meerdere excursies mogelijk om de natuur en het culturele erfgoed van de eilanden te ontdekken. Safari's in een 4x4, tochten in een traditionele kano, een Polynesische themadag op een privé-eiland, archeologische rondleidingen, zwemmen in de lagunes... Iedere rondvaart is zorgvuldig gepland om de passagiers zoveel mogelijk schatten van Tahiti en zijn eilanden te laten ontdekken.

's Avonds bereiden de koks een selectie menu's die de smaken van de wereld aan tafel brengen. In het Grand Salon kunnen cultuurliefhebbers aanschuiven voor een voorstelling met traditionele zang en dans, terwijl anderen hun geluk zoeken in het casino of zich op de dansvloer wagen in de discotheek. Maar wat dit schip echt onderscheidt van andere cruiseschepen, is de diversiteit van de landschappen waar het iedere dag doorheen vaart: open zee, lagunes, eilanden, atollen... Ondertussen genieten de gasten van de tropische zon en koele nachten onder de sterrenhemel. De eilanden schuiven voorbij, maar zijn nooit twee keer hetzelfde.

MS Paul Gauguin in cijfers

  • Bouwjaar: 1998
  • Passagierscapaciteit: 332
  • Bemanningsleden: 217
  • Lengte: 156 m
  • Breedte: 22 m
  • Aantal dekken: 7
  • Hutten: 166 hutten en suites van 19 tot 48 m2, waarvan de helft met veranda. Er is 1 hut die toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Cruises: 8- tot 15-daagse cruises tussen Tahiti en zijn eilanden (Genootschapseilanden, Tuamotu en Markiezeneilanden) en cruises over de Stille Oceaan.
close