NL
Choose your language
 
Follow us on
Cruises en boottochten

Cruises naar de Australeilanden met de Tuha’a Pae

Zou je graag de Australeilanden ontdekken over de zee? Kom dan aan boord van het gloednieuwe Tuhaa Pae IV voor een no-nonsense cruise op een betrouwbaar en comfortabel nieuw gemengd passagiers-vrachtschip. Kijk hoe vracht wordt geladen en gelost voor verre eilanden waar Tuhaa Pae IV wordt beschouwd als een echte reddingslijn. Het schip brengt de plaatselijke bewoners voorraad en materiaal en neemt hun kopra en vruchten mee naar het hoofdeiland.

De eilanden Tubuai, Rurutu, Rimatara en Raivavae bevinden zich op een paar dagen varen van Pape'ete. Er zijn 3 à 4 overtochten per maand vanuit Pape'ete. Je kunt van boord gaan en een dag op een van de eilanden doorbrengen, of zelfs een week als je wacht tot het schip terug aanlegt in de haven.

Voor avonturiers is er eens om de twee maanden een overvaart naar het verafgelegen Rapa, ons meest zuidelijke eiland, waar de gemeenschappelijke levenswijze van de eilandbewoners bewaard is gebleven.

Tuhaa Pae heeft een capaciteit van 100 passagiers en biedt kajuiten (9 kajuiten voor 4 personen, 3 kajuiten voor 2 personen en een suite met alle comfort) en zitplaatsen op het dek (44 slaapbanken met gedeelde badkamers).

Faciliteiten aan boord: restaurant, cafetaria, zwembad, winkel, satelliettelevisie en internet in de kajuiten.

TUHAA PAE IV
Motu Uta, Fare Ute, Papeete
Operationeel manager: Mr. Georges DI MERCURIO
Postbus 1890, 98713 Papeete, Tahiti
Telefoon: (689) 41.36.06 / Fax: (689) 43.15.88
pcolombani@snathp.com

close