NL
Choose your language
 
Follow us on
Conferenties en incentives

Conferenties en incentives

Tahiti is meer dan wat eilanden, het is een gelukzalig gevoel... Daarom lokt Tahiti romantische zielen en vakantiegangers die op en top willen genieten en relaxen. Bovendien valt op Tahiti zoveel te ontdekken en te beleven, dat het een unieke incentivebestemming is.

Wyndham President's Club Incentive 2013

TIEN REDENEN waarom Tahiti en zijn eilanden de ideale incentivebestemming zijn

1. DROOMBESTEMMING

Een reis naar Tahiti is voor velen een droom die werkelijkheid wordt. De eilanden kennen dan ook veel bijval bij incentiveklanten. Deze prachtige eilanden met hun rijke geschiedenis spreken nu eenmaal enorm tot de verbeelding.

2. ONGEREPTE OASE VAN RUST

In een heel jaar verwelkomen Tahiti en zijn eilanden minder bezoekers dan Hawaii in tien dagen. De resorts en cruiseschepen zijn kleiner en perfect geschikt voor incentivegroepen, conferenties en vergaderingen.

3. NIEUWE RESORTS EN SPA’S

In de nieuwe en gerenoveerde 4- en 5-sterrenhotels vind je Polynesische spa’s met alle voorzieningen en een ruim wellnessaanbod. De resorts, die uniek zijn in de wereld, hebben de ideale grootte voor incentivegroepen en bieden niet alleen een perfecte service, maar ook een unieke sfeer en ervaringen.

4. WATERBUNGALOWS

Een verblijf in een bungalow, suite of villa op het water is de ultieme incentive. Vaak beschik je over meerdere privéterrassen en kun je rechtstreeks een duik nemen in het kristalheldere water. De glazen vloer biedt een unieke kijk op de onderwaterwereld. Of verkies je een zwempartijtje in een van de zwembaden of een wandeling in de tropische tuinen?

5. RUIME KEUZE AAN CRUISES

Het cruiseaanbod in Tahiti is ideaal voor alle groottes en soorten van groepen. Bekende luxeschepen vertrekken om de 7 tot 10 dagen en Tahitiaanse cruisejachten varen langs spectaculaire routes tot in het hartje van de lagunes.

6. WARME TEMPERATUREN HET HELE JAAR DOOR

Het klimaat is tropisch maar aangenaam dankzij de koele zeebries van de Stille Oceaan. Dit is een bestemming met meestal zonnige, aangename dagen die je het hele jaar door kunt bezoeken. De lucht en het water hebben een gemiddelde temperatuur op jaarbasis van 27°C.

7. FACILITEITEN VOOR CONFERENTIES

Voor groepen van 10 tot 300 personen bieden de resorts een waaier van faciliteiten voor conferenties, salesvergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en kleine congressen. Tahiti is een perfect en origineel alternatief voor andere luxebestemmingen.

8. BEVOLKING EN CULTUUR

De Tahitianen staan bekend voor hun schoonheid, warmte en gastvrijheid. De cultuur van het eiland leer je het beste kennen via de imponerende dans- en muziekopvoeringen. Ze vormen een adembenemend hoogtepunt voor iedere groep.

9. UNIEKE ACTIVITEITEN

Alleen hier kunnen je klanten genieten van een ontbijt dat aan hun waterbungalow wordt geleverd in een met bloemen versierde kano, een verzorgde picknick met een snorkelpartijtje aan hun eigen kleine privé-eilandje, een privéverkoopsmoment van parels en een diner bij zonsondergang aan de Stille Oceaan. En dat is nog maar de eerste dag!

10. DAGELIJKSE VLUCHTEN

Air Tahiti Nui heeft dagelijkse vertrekken vanuit Parijs CDG naar Papeete, Tahiti met een tussenstop in Los Angeles.

close