NL
Choose your language
 
Follow us on
Andere activiteiten

Spa

A Polynesian Spa
© Grégoire LE BACON

In het exotische en ontspannende kader van de mooiste hotels bieden spa’s en wellnesscentra je een unieke kans om lichaam en geest te ontspannen en, alleen of met je partner, te herbronnen in een prachtige omgeving, met zicht op de lagune.

Een absolute aanrader zijn de zuiverende, herstellende baden, zoals een rivierbad, exotische-bloemenbad, bad met fruitaroma's of essentiële oliën, regenwaterdouche of aromatische jacuzzi... Texturen, aroma’s en kleuren exploderen en prikkelen al je zintuigen. Puur genieten!

Sensatie voor alle zintuigen

Er is een ruim aanbod aan traditionele Polynesische lichaams-, gezichts- en haarbehandelingen, manicure, scrubs en lichaamspakkingen met plaatselijke producten (kokosnoot, koffie, avocado en tropisch fruit). Het resultaat van zoveel schoonheidsgeheimen is een streelzachte, stralende huid.

Je hebt keuze uit verschillende formules. Wat zou je denken van een ontspannende massage met essentiële oliën of hot stones in de harmonieuze, serene sfeer van een van de exclusieve kuuroorden die volledig in het teken staan van ontspanning? Kortom, de ideale stek om een liefdesvakantienog romantischer te maken

Taurumi, de traditionele Polynesische massage

Polynesische massages of taurumi maken deel uit van de traditionele geneeskunde: ze werden en worden nog altijd dagelijks gebruikt bij babyverzorging en bij de genezende behandelingen van de tahua (genezers). De techniek wordt van generatie op generatie doorgegeven. Bij de massage worden de energielijnen van het lichaam gevolgd door druk uit te oefenen met de handen en ellebogen. Deze ontspannende massage die tegelijk op lichaam en geest inwerkt, wordt aangeboden in alle kuuroorden van Tahiti en zijn eilanden…

 

close