NL
Choose your language
 
Follow us on
Andere activiteiten

Moorea

Natuurpad van Opunohu: te midden van een boerderij

De boerderij van het Instituut voor landbouwstudies, uitgestrekt over 30 hectare, geeft bezoekers toegang tot haar velden, zodat ze een deel van de mooie ontgonnen vallei van Opunohu kunnen ontdekken. In 2006-2007 werd daartoe een bewegwijzerd botanisch wandelpad aangelegd met informatieborden over de verschillende plantensoorten langs het pad. Voor meer informatie, neem contact op met de paviljoenwinkel van de landbouwschool.

Natuurpad van La Maison de la Nature: gemaakt door kinderen

In de vallei van Vaianae heeft het pension en vakantiecentrum La Maison de la Nature een bewegwijzerd natuurpad aangelegd tot op Le Col des trois cocotiers. De kinderen in het centrum hebben meegewerkt aan het wandelpad door meer dan 100 bordjes te maken met de naam van de plantsoorten langs het pad.
Het pad naar Le Col des trois cocotiers begint aan La Maison de la Nature en is iedere dag gratis toegankelijk.

De Tropische Tuin: een niet te missen stopplaats die verkoeling biedt

Deze oase van groen die uitkijkt op de baai van Opunohu bezit een enorme verscheidenheid van fruitbomen en bloemen evenals een vanilleplantage. De faréwinkel verkoopt meer dan 30 verschillende soorten jam van plaatselijk fruit, en vers vruchtensap. Deze paradijselijke tuin is een niet te missen stopplaats voor wie een rondreis maakt op het eiland Moorea.
Geopend van maandag tot zaterdag. Op zondag gesloten.

close