NL
Choose your language
 
Follow us on
Andere activiteiten

Activiteiten in de lucht

De landschappen, lagunes en kleuren van onze eilanden kun je ook vanuit de lucht bewonderen.

Parachutespringen

Tijdens je sprong geniet je een adembenemend uitzicht op de lagunes van Moorea, Bora Bora of Tahiti. Een onvergetelijke ervaring! De sprongen gebeuren in duo met een professionele instructeur. Parachutespringen is mogelijk op Moorea, Bora Bora en Tahiti (bij zonsondergang).
Voor meer informatie zie de website van Tahiti Parachutisme: www.tahiti-parachutisme.com

 


Parasailing

Via dit originele concept kun je de lagune bewonderen vanuit de lucht, alleen of in duo, aan een kabel van maximaal 300 meter. 200 meter boven een onwaarschijnlijk turquoise kleurenpalet vliegen is een hemelse ervaring die je je jaren later nog zult herinneren! Mahana Parasail biedt deze activiteit aan op Bora Bora en Moorea.

 


Een helikoptervlucht rond de eilanden

De eilanden verkennen van hoog in de lucht is gewoonweg verbluffend. In het binnenland geniet je spetterende uitzichten op de basaltpieken, grillige bergkammen en plateaus. De lagunes maken dan weer indruk met hun spectaculair kleurenspel. Er zijn rondvluchten beschikbaar boven Tahiti, Moorea en Bora Bora (waarbij over Tupai wordt gevlogen, een hartvormig atol). Vluchten naar andere bestemmingen zijn beschikbaar op aanvraag.
Tahiti Helicopters : www.tahiti-helicopters.com

 


Luchtacrobatiek en vlieglessen

Als je van sensaties houdt, dan is luchtacrobatiek iets voor jou! Nadat je bent opgestegen in Tahiti-Faa'a met een piloot-vlieginstructeur, vlieg je in drie dimensies boven de lagune. Er worden lessen aangeboden voor alle niveaus, van beginners tot vliegbrevet. Verkenningsvluchten rond Tahiti zijn ook beschikbaar op aanvraag.
C3P (Polynesisch Vlieginstructiecentrum): www.c3p.pf

 


Parapente

Bij parapente vlieg je met tweeën, in alle veiligheid, over Tahiti, zijn ingesloten valleien, plateaus en lagune. Parapente is een betaalbare sport voor alle leeftijden, zonder specifieke fysieke vereisten. Er zijn op Tahiti 4 locaties waar je kunt opstijgen met de club Air Evasion Tahiti: Tautira, Belvédère de Pape'ete, Mont Mārau et Punaauia. www.airevasion-tahiti.com

 

close