NL
Choose your language
 
Follow us on
Belangrijkste eilanden

Bora Bora, de eerstgeborene

Een groot aanbod aan hotels en diensten

Topklasse resorts in een unieke omgeving waar je de Tahitiaanse levenskunst ontdekt in zeer comfortabele omstandigheden (villa's en privézwembaden aan de lagune, privéstranden...). Talrijke 'à la carte'-diensten zijn beschikbaar (rondleidingen op maat, spa’s...).

Op de motu (eilandjes) en op het hoofdeiland vind je ook voortreffelijke middenklassehotels en traditionele familiepensions. Groepsactiviteiten.

De naam Bora Bora (Pora Pora of Popora) klinkt als een belofte, de belofte van de ontdekking van een aards paradijs, waarmee deze eilanden vaak worden geassocieerd. Het eiland en zijn lagune zijn inderdaad buitengewoon mooi. Ze oefenen dan ook een mythische aantrekkingskracht uit. Beroemde Hollywoodsterren, dromers en verliefden kiezen het mythische Bora Bora als hun romantische droombestemming wegens de betoverende omgeving, de weelderige plantengroei en ontspannen sfeer, maar ook voor de discretie van de plaatselijke bewoners.

Drie goede redenen om op Bora Bora te verblijven

Schitterende lagune

Bora Bora is een vulkaan in een van de mooiste lagunes ter wereld, met een oneindig aantal schakeringen van blauw. De paradijselijke motu met witte zandstranden omzoomd door palmbomen, liggen in een cirkel rond de lagune, die wordt bevolkt door ontelbare vissen en koralen met ongelofelijke kleuren.

Paradijs op het water

Een oase van rust in het hartje van de lagune… Een verblijf in een bungalow op het water van de lagune is een must. In dit originele concept vind je zowel kamers als suites, zelfs drijvende villa's. Duik in de kleuren van de lagune en verwen jezelf met een onvergetelijke zonsondergang. Vanuit die bungalows, ontworpen en gebouwd in traditionele Polynesische stijl, kun je zo een duik nemen in het turquoise water van de lagune: echte "nestjes" om voluit te relaxen.

Waaier van activiteiten te land, ter zee en in de lucht

De onderwaterwereld van de lagune in Bora Bora is wondermooi. Er zwemmen manta’s, haaien en napoleonvissen, die je zullen verwelkomen terwijl je snorkelt, duikt of een tochtje maakt in een boot met glazen bodem... Er zijn vele mogelijkheden om de lagune, de motu en de oceaan te verkennen: vissen, een cruise maken, jetskiën, kitesurfen, paddleboarden, een tocht in een prauw… Ook het binnenland kun je verkennen tijdens een rit met een 4x4, een trektocht, helikoptervlucht...

close